Nicky Van*insert kotsgeluid*

“Je kan er niet meer omheen : Nicky Vankets is hot stuff”

Zo begint het artikel in Steps Magazine, over mja, Nicky V. dus. Nicky V. is misschien bij jullie gekend als Grote Ontwerper. Mag ik dat ballonnetje doorprikken?

Disclaimer : Dit is mijn persoonlijke mening, sta ze u ni aan, go cry in a corner….

Imho is Nicky V niet meer dan een stylist, de naam Mode-ontwerper niet waardig. Een Nicky V haal je er van ver uit, en niet op een positieve manier. Blingbling, schreeuwerige kleuren, pailletekes, you name it, he uses it.

Ik heb me nooit aangesproken gevoeld door wat jij maak(te), en zal het ook nooit zijn. Maar dan lees je in de Steps iets over zijn studies aan London College of Fashion. En dat hij zich niet wil vergelijken met de “Belgische Ontwerpers”. De Antwerpse 6, de Nieuwe Garde. Neen, hij ziet zichzelf liever als een Galliano, of een Valentino. WTF? Dude, wake up and smell the mines of Beringen….

Het lef van een regionaal Vlaams ontwerpertje om zich te vergelijken met Goden als Galliano.
Hij vindt zichzelf een internationaal ontwerper…Daarom dat je NIKS vind op www.style.com over hem. Wel over de andere, in zijn ogen de niet zo internationale Belgische ontwerpers.

Echt waar, dude, get serious. Het is niet omdat mensen met slechte smaak, zoals een Helmut Lotti, Kim Clijsters of Belle Perez in jouw kledij rondlopen, dat je een internationaal ontwerper van grote faam bent.

En die Micra? Een echte ontwerper mag pakweg een Aston Martin van interieur voorzien, of een hotelkamer in Brussel uitwerken volgens hun eigen goesting.
Een Vankets met plakkerkes plakken op een witte kas, janteke kiezen, en wit of zwart lederen interieur. Ik zou bedanken voor de eer…

3 Replies to “Nicky Van*insert kotsgeluid*”

  1. Ik heb laqu?ɬ© schoenen van de Nicky, niet slecht, maar de rest van zijn designs zijn naar metroseksuele smaak er net iets t?ɬ© veel over.

Comments are closed.