Vluchtmisdrijf!!

Ik ben een slachtoffer! Een slachtoffer i tellz yah!

Lang verhaal kort :
Ik parkeer mij op de parking van het tankstation in Groot-bijgaarden. Net als ik de parkeerplaats inrij, rijdt de wagen links van mij achteruit. Ik blijf zitten, omdat mijn deur opendoen als die andere wagen achteruit rijdt, sowieso problemen zou opleveren. De wagen die achteruit rijdt, draait af om de parkeerplaats te verlaten, en tikt nogal hard mijn bumper aan.
Nuja…. tot daar aan toe. Ik stap uit terwijl ze nog achter mij staan, en als k uitstap doet de man op de passagierszetel teken aan de chauffeuse van door te rijden.

En dat was geen goed idee. Der is contact geweest tussen de beide voertuigen. En plus, ik stond STIL! Er is schade aan mijn bumper. Minimaal, maar toch.
Met andere woorden, vluchtmisdrijf dus.

Maar… ik heb nummerplaat, merk en type wagen. Een groene Nissan Sunny hatchback. DAX-…
Morgen is contact opnemen met de verzekering.
Het gaat me niet om de hoeveelheid schade, het gaat over het principe!

6 Replies to “Vluchtmisdrijf!!”

Comments are closed.