Ducati Streetfighter

Ducati is druk bezig een nieuwe lijn aan het samenstellen. De Multistrada was de eerste moto uitgebracht door Ducati die weg ging van de standaard racers of de Monster. Nadien volgde de Hypermotard.

Eind December vorig jaar werd dan de langverwachte nieuwe Monster uitgebracht. Naast de Monster 696 is er ondertussen ook de 1100 en 1100S. De 1098 in de verschillende modellen, de 848 en de Desmosedici RR vervolledigen de nieuwe lijn.

Vanavond om 7u GMT neemt Ducati nog een stapje verder weg van de alom geprezen racers. Vanavond wordt de Streetfighter en Streetfighter S voorgesteld!

Bij Hell For Leather Magazine weten ze meer. Niet alleen technische gegevens maar ook geleakte persfotos. Zo is er te lezen dat de Streetfighters zullen uitgerust zijn met de 155pk sterke 1098 motor. De S (het lichtere model -in gewicht toch- ) zal tevens Marchesini alu velgen hebben, ?├▒hlins ophanging en een swingarm achteraan. Ook zal de S-versie standaard tractiecontrole hebben, en dataverzameling.

In de toekomst komt er een opsplitsing in enerzijds de luchtgekoelde Monster-lijn, en de watergekoelde Streetfighterlijn. Deze watergekoelde blokken zijn dezelfde als in de 1098 machines, die binnenkort vervangen worden door de 1198

Een van de geleakte foto’s :

Ducati StreetFighter

2 Replies to “Ducati Streetfighter”

Comments are closed.