De Midwinter Blogbecue was een succes!

Zo, hij zit er op!Het is te zeggen, al van zaterdagnacht, maar alles is nu bezonken. Ik heb de hele blogbecue eigenlijk een beetje in een roes meegemaakt, ziek en mottig als ik was. Maar gisteren en vandaag is alles doorgedrongen en bezonken. Ik heb weer een heleboel dingen bijgeleerd, maar vooral, ik heb genoten van de sfeer, de geuren en smaken, de comedy en de muziek, en vooral, jullie aanwezigheid!

Ik wil iedereen bedanken, voor de hulp (jullie hebben mijn hartje warm gemaakt), voor de aanwezigheid, voor de fun, de babbels, het gepook (of is het gepoken?), de foto’s, de filmpjes, de knuffels.

Ik zou graag iedereen persoonlijk bedanken, maar ik heb schrik dat ik iemand over het hoofd zou kijken!

Ondertussen zijn er al een resem verslagen geblogd, foto’s en filmpjes gepost, en om het gemakkelijk te maken, geef ik hieronder een opsomming :

Foto’s werden er natuurlijk ook gemaakt. Wat zou een bloggersbijeenkomst zijn zonder een massa camera’s?

De sponsors wil ik graag natuurlijk ook bedanken! Talking Heads, Enchant?ยฉ voor de steun, Beat It Club en Freejays voor de muziek, Leven in Leuven voor de Sangria!

De comediens waren Frank Tierens, Gerrit de Bremme en Seppe Torremans. You made me laugh guys!

En ook een heel speciale dank aan de mensen die geholpen hebben! Zonder jullie was het niet gelukt! Bedankt!
Ik ben heel blij dat ik een heleboel mensen voor het eerst zag, ik ben heel blij dat ik anderen terugzag.

En nu? Nu denken we aan de volgende editie he ๐Ÿ™‚
Maar, volgende keer doe ik het beter, want ik vraag jullie hulp, op voorhand. Mensen die mee willen organiseren, laat iets weten ๐Ÿ˜‰

10 Replies to “De Midwinter Blogbecue was een succes!”

 1. Was great!
  Het mama-gevoel kwam nog maar eens te boven door die 2 pagadders die aan m’n rokken hingen.
  En de desserten waren jummeh!
  Hope you enjoyed the music ๐Ÿ™‚
  Bedankt Ntone en tot de volgende zitting.

 2. Laat maar weten voor de volgende keer om te helpen. Maar zet mij niet achter zo’n bbq, want dat zou wel eens nefast kunnen worden ๐Ÿ˜‰ En vooral … merciekes h?ยฉ!

 3. Ik durf bijna niet meer zeggen dat ik wil komen of helpen, dju toch. Was pas rond 1u30 terug, na een 350km lange rit uit Parijs en slaperige oogjes. Heb spijt dat ik het gemist heb.

  Ik weet het, ik ben een slechte vriend. Tijd om wat punten te verdienen. Volgende keer ben ik erbij, maar eerst een vergadering van een uur of twee over het exacte tijdstip ๐Ÿ˜‰

  De laatste blogpost van Marnik was Mail van de maand

 4. ela, mijne naam nie fout spellen he!

  bedankt alleszins voor de fijne namiddag/avond. ik heb er erg van genoten om na drie weken weggeweest te zijn zo terug in ons koude landje aan te kunnen komen. ๐Ÿ™‚

Comments are closed.