Suprême Failumettes

Nieuw bij Quick, de Suprême Alumettes! Ik keek er al dagen naar uit! Een hamburger, met frietjes er tussen! Jeeeeej!! In de kranten verscheen er zelfs een artikel over, al kunnen we eerder spreken over een advertorial. Voor de luttele som van 4,35 euro krijg je 150gram gemalen rundsvlees, Batavia-sla (wat imho eerder gewone ijsbergsla was), een honingmosterdsausje, maar vooral, frietjes tussen je hamburger. Zoals op de affiches te zien was, zag dat er ongelooflijk goed uit! Echt, ik keek er naar uit…. Dus, 1 december, op de lanceringsdag, ging ik vol spanning naar de Quick in Wemmel, en dit is wat ik kort erna twitterde:

Moest je denken “Ik probeer die supreme allumettes van de Quick eens…” DON’T #burger #fail (twitter.com/ntone/)

Inderdaad, 150gr goedgebakken vlees, en inderdaad, een honingmosterdsausje, en sla… tussen een broodje. Op het eerste zicht geen spoor van pommes alumettes. Ik kreeg wel een pakje frietjes erbij. Blijkbaar moet je het broodje eens opendoen om de frietjes te vinden. En dan blijkt dat ze alumettes echt letterlijk genomen hebben, dus niet gewoon iets fijnere frietjes, maar echt frietjes met de grootte van een lucifer. En helemaal niet rijkelijk bestrooid he, maar een miezerig hoopje in het midden van het broodje. Geen frietjes die uit je broodje uitsteken, ze zijn allemaal lekker dicht bij elkaar gekropen in het midden. Waarschijnlijk voelden ze zich eenzaam, als ze zo ver van elkaar aan de rand van de burger lagen.

De honingmosterdsaus bracht ook niet echt iets bij. Een logischere en smakelijkere keuze was mayonaise/ketchup of mosterd/ketchup geweest. De honingmosterdsaus zou wel geslaagd zijn bij de chicken dips….

Quick, get your shit together. Volgende keer wil ik frietjes die uit mijn burger uitpuilen! Zoals op de foto! Ik ben wel de Mayor van de Quick in Wemmel he!
The Mayor has spoken!

16 Replies to “Suprême Failumettes”

 1. Oei, ik keek er ook naar uit voor de volgende keer dat ik nog eens ging ‘Quicken’, maar die foto beloof niet veel goeds. Ziet er nogal mislukt uit :-/

 2. Jep, ben net tot dezelfde conclusie gekomen. Ik had misschien iets meer “frietjes” dan u, maar het formaat was inderdaad deerniswekkend.

  1. Whacker, aangezien deze er direct is doorgekomen, denk k dat het probleem bij u ligt…. Ik heb geen enkele comment van u geblocked of in spamfolder staan. Nog nekeer proberen misschien?

 3. Pff ‘t was te lang, ‘t enige wat ik anders had gedaan was diene comment luv uitgeschakeld. Soit.
  Het kwam hier op neer:
  -Gebruik geen fail voor alles wat u niet aanstaat.
  -hashtags zijn gay.
  -de Quick is sowieso slecht met zijn koude burgers, hard doorbakken vlees, halfrauwe frieten en sla die bruin ziet + onvriendelijk personeel en veel te duur. Ga er dan ook niet meer eten.
  -Deftig alternatief: Bicky Royal (400 – VIERHONDERD – gram vlees, keuze aan beleg en deftige saus en een lagere prijs…)

  1. Ik gebruik fail of epic wanneer ik wil, no matter what gij of godbetert Maddox daarop te zeggen hebben.
   Hashtags zijn een handig ding op twitter, maar aangezien gij geen twitter gebruikt, snapt ge da waarschijnlijk niet.
   Ik moet de Bicky Royal proberen.

 4. Bij mij was het onlangs anders, ik had er veel… Maar de foto lijkt wel dat het echt frietjes zijn terwijl het stukjes zijn die nog kleiner zijn als een lucifer.

  Niet komen dus.

Comments are closed.