Catalogus 2007

In mijnen bisnis hebt ge dus geregeld te maken met catalogi van verschillende merken.
Nu is mij opgevallen dat ge daarin een aantal lijnen hebt. Degene die puur technisch gaan. (Lijstjes met technische gegevens, af en toe een close up foto). Degene die weinig te vertellen hebben. (lengte, breedte, hoogte, pks, plastic of alu, that’s it) En dan degene die er met kop en schouders bovenuit steken.
De cataloog van Viking is er zo eentje. Duidelijke technische gegevens, klare fotos, en vooral, ook aandacht voor een meer artistieke benadering (in zoverre dat dat mogelijk is.)
De producten worden heel mooi in beeld gebracht, in levensechte situaties.
De cataloog van Stihl?Ǭ†is er ook zo eentje, maar dan op professioneel gebied.
Verder kunnen de John Deere catalogi mij ook wel bekoren. De fotos zijn minder mooi dan die van Viking, maar der wordt meer aandacht besteed aan de geschiedenis van Het Merk, en de techiek wordt op een simpele manier in beeld gebracht met geslaagde doorsnedes en duidelijke grafieken.

De Top 3 voor 2007 in de categorie “Das nou es e skuun boeksken” :
3de plaats : Toro zitmaaiers
2de plaats : John Deere
1Ste plaats : Viking 2007

2 Replies to “Catalogus 2007”

  1. En als ge daar nu nekeer verandering in brengt? Mailt die mannen enkele foto’s door die ge zelf maakt, misschien moogt gij dan ‘t volgende boekske doen. You know about trakteurs en van foto’s ook, perfecte combinatie?

Comments are closed.