Duif zegt PLOF

Hiernet een harde knal tegen de ruit van de showroom. Bleek een duif te zijn. Een echt reisduif dan nog. Ze bloedde uit haar oog en was een beetje shook up. Op haar ringske stond een telefoonnummer, dus effe gebeld, blijkt een Grimbergse Duif te zijn. Ma alleej, ze bloeide, en ze was wa versuft, dus allieja menier, doe ze mo doed, dei go toch gien concours nemie doen…. Pardon? Omdat ze wa geabumeerd is, moet da beestje ni dood he! Dat heb k hem dan ook gezegd, en plots kwamen ze ze halen. Ma als het is om ze t nekske om te wringen, dan gaat da beestje mee met mij!

Honey, i’m comin home, and i’ve got miself a pigeon!

4 Replies to “Duif zegt PLOF”

  1. vanavond opt menu: stoofpotje van duif 🙂

    die concoursduifkes zien af zenne, worden van hun nestje gehaald en als ze slecht presteren ist vo van te eten…
    maja ne mens moet oek zijn geld verdienen he…

Comments are closed.