Trouw van mijn zus

Leuke dag! Tegen 10u ongeveer in Bxl aangekomen, geparkeerd in Alhambra (ik dacht dat dat ergens in Spanje of die kanten lag)

Van daar te voet naar de Grote Markt, en onderweg de stoet tegen gekomen. Zus was mooi gekleed, beetje “oud”,?Ǭ† gebroken wit tot onder de knie, met een band met roze bloemekes op. Haar haar was ook leuk, met een haarband uit de kinderafdeling, en een keileuke parasol erbij 🙂 (een beetje Anton Piek achtig)
Stijn, mijn schoonbroer :-), had een magnifiek kostuum aan ook 🙂

Op t stadhuis was ik getuige, dus ik mocht vanvoor bij op het podium 🙂 De vervangend schepen van burgerlijke stand heeft op de 10 minuten dat dat daar duurt, misschien wel 150 keer “nietwaar” gezegd. Van een stopwoord gesproken, nietwaar?

Derna bij de zus thuis koffiekoeken en cola, en tegen 13u30 naar de Sint-Niklaas Kerk voor een utterly coole kerkdienst. Als k trouw boek k die pastoor ook 😀 Funny-as-hell-guy…

Nadien naar de Babeko gaan eten, keilekker… Eerst een millefeuille met gegrilde scampi en aubergine, derna een gegrilde Ierse entrecote met 3 sausjes en gepofte patat. Aanrader!

S avonds was het dessertenbuffet met dansfeest. Van het dessertenbuffet heb ik niet gegeten, desserten zijn ni echt mijn ding namelijk. Qua muziek was het toppie! De klassiekers natuurlijk, maar ook A December Lake, Therapy?, RATM etc. De enige tegenvallers waren de Oijlsterse carnavalsliederen.

Mss volgen er nog enkele mooie fotos 🙂

One Reply to “Trouw van mijn zus”

Comments are closed.