Zaad doet leven

Prof. Dr. Willem Van Cotthem
Beeweg 36
B-9080 Zaffelare
+32 9 356 86 16
e-mail : willem.van.cotthem@gmail.com

Onthoud dit adres goed! En stuur deze persoon al uw zaden da je uit verse vruchten en groentes haalt (meloenen, pompoenen, paprika’s etc).

De bedoeling is (zoals je ook kan lezen bij Michel) dat deze zaden terecht komen in een vluchtelingenkamp, waar deze kunnen uitgroeien tot volwaardige planten en dus eten voorzien voor de mensen in deze vluchtelingenkampen.

Is da ni cool?
En nu ga’k ne paprika eten zoda k zaadjes kan sturen 🙂

Meer info op Zaden voor leven

One Reply to “Zaad doet leven”

  1. Hartelijk dank voor deze sympathieke ondersteuning van ons project. Uw aanbeveling kan zeker bijdragen tot het massaal inzamelen van zaden voor de vluchtelingenkampen van de Sharawis, die toch al 30 jaar verstoken zijn van vers voedsel. Als je blog-bezoekers tropische vruchten eten (meloen, watermeloen, pompoen, paprika, papaya, avocado, …), daarvan de zaden spoelen en drogen op een bord en ze ons dan toesturen, dan kunnen we spoedig een paar honderdduizend mensen in de Sahara toch aan vers voedsel helpen. Vooral voor de kinderen zullen de vitaminen zeer welkom zijn.

Comments are closed.