Bourne Ultimatum

Crap da was ne goeie fillem!
Eerst kende ik het ganse Bourne-verhaal niet, maar via Inge dan eerst The Bourne Identity gezien, en ni veel later The Bourne Supremacy ook. Wa een films! Echt geslaagde opbouw, spanning, alleej, weinig slecht over te zeggen!

Gisterenavond met MisterB en Anneke gaan kijken naar Bourne Ultimatum gaan zien, en tjonge jongeuh! Opnieuw meesterlijk gespeeld?Ǭ† van Matt Damon ( k zie die wel graag bezig), en was ik blij toen Nicky in beeld kwam (Julia Stiles dus).(ik was heel blij btw :-))
Verder, hoe leuk, Amerika, het land van overdreven grote auto’s, en dan gebruiken ze Touaregs en Audi’s in plaats van de lokale big fuckers. Wat de film ook zo aangenaam maakt (maar eerst ff ergerde) was het feit dat er weinig brede shots waren. Alles wordt bijna benauwd in beeld gebracht, in plaats van de grote amerikaanse boulevards krijgen we Turijn, Tanger,?Ǭ† etc in beeld. Geen dambordpatroon, maar kleine straatjes (behalve natuurlijk in New York :p)

Echt nen aanrader!