Respect?

Jo?ɬ´lle Milquet had het gisteren en vandaag over respect…

Volgens Milquet komt het er nu op aan om het vertrouwen, het wederzijds respect en de dialoog te herstellen.

Milquet doet haar mediawandeling langs de Wetstraat. 'We moeten het respect voor elkaar bewaren, voort onderhandelen en die stemming uitstellen. Er komt nog een laatste kans met de vier voorzitters.' Van de 'aanpassingen aan de tekst' heeft Milquet 'geen weet'.

etc.

Respect is dat dan continu op alles met “Non” antwoorden? Is respect de aansluiting eisen van de Vlaamse faciliteitengemeenten bij Brussel? Is respect het continu negeren van de realiteit zoals die er is in de Vlaamse Rand? Het gedrag van het FDF, de arrogantie van het UF, het ronduit arrogante gedrag van menige waal in de Vlaamse Rand?

De trut!

One Reply to “Respect?”

  1. Milquet is spijtig genoeg ?ɬ©?ɬ©n van de mensen die de Walen een slecht imago geven. Redelijk debiel als ge’t mij vraagt.

Comments are closed.