Stan Van Samang

Awel,
normaal heb k het daar echt ni voor, maar deze morgen toen k in de auto stapte hoorde ik My Hero akoestisch, en al lang nadat ik compleet gecharmeerd was vertelde Peterke Van de Veire pas dat het dus Stan van Samang was….

Hij kan toch wel zingen he. Ok, guitaar had hij hulp van Erik (diene van dinges, de Kreuners denk k)

Is Christophe Lambrecht eigenlijk nog terecht gekomen? Of hebben Peter en Sofie de hele tijd verzoeknummerkes gedraaid?

4 Replies to “Stan Van Samang”

  1. Awel ik dacht juist hetzelfde deze morgen!
    Dat klinkt ni slecht en daarna pas zei Peter dat ze Stan van Salamanderslang in de studio hebben. Aangenaam verrast van die kerel, want ik dacht dat da zo’n ?ɬ©?ɬ©ndagsBV was.

    Of ze Christophe Lambert gevonden hebben zou ik ook ni weten, want ik kan de show nooit volledig luisteren. (op -3 is er geen radiosignaal te ontvangen en streaming laten ze sinds kort ni meer toe op de werkpost 🙁 Op de standalone mag da wel, maar ik heb redelijk wat collega’s die daar ook op surfen en we zitten dan redelijk rap op small band :p)

  2. @Spydro: Proberen uw antenne te verlengen tot boven, bijvoorbeeld door te tegen een (bloot stuk metaal van de) radiator te houden. Geen garantie, maar het zou kunnen lukken.

  3. @Marnik : Da hebben we zeer zeker al geprobeerd, maar helaas … Het lukt ni via de chauffage, ni via de massa van den elentriek noch via het netwerk naar boven te patchen 🙁 Maar er is misschien hoop! Er zijn onderhandelingen aan de gang om beneden bij ons een gsm-mastjen te plaatsen. Want gsm ontvangst hebben we uiteraard ook niet. Let’s hope 🙂

Comments are closed.