Searchphrases top zoveel

De Coltrui postte een intressant postje over voze searchphrases waarmee de mensen zijn blogje vonden, en k dacht dat het misschien intressant was om de mijne ook is uit te spitten. Is dat een tegenvaller. Bij mij helemaal geen voze searchphrases, geen blote tetten (behalve die van Wendy Van Wanten), geen anussen, noch hoe diep ge er in kunt…. Wat dan wel? Hierbij een Top zoveel :

chinese namen
gras maaien
ntone
agritechnica
mulching
naam in chinees
wendy van wanten tette
chinese tekens namen
stoffenwinkel brussel
rachael burks
zaden voor leven
i google
wendy van wanten nude
winterkapsels
chinees namen
fendt met 6 wielen
namen in chinees
naam chinees
champagnebier
statler waldorf wav
schilderijen laten schatten
fendt 6 wielen
seko
machine voor aanmaakhout

Vwala, wat merken we hier op? Mensen komen bij mij terecht voor een Fendt op 6 wielen, namen in het chinees en de tette van Wendy van Wanten. Verder in de top zoveel zit statler en waldorf er nog enkele keren in, veel dingen over gras maaien, en Veronique Branquinho en Lupe Fiasco leveren mij ook wel wa hits op.

Wa leren we hieruit? Misschien toch op tijd is iets voos posten.

Tetten!