La Cantina

T is ondertussen al ff geleden, maar k ben is gaan eten in La Cantina in Brussel. Roos had er lang geleden al over gesproken, en uiteindelijk is het er ook is van gekomen… (vooral het feit dat ze voor 3 maand of zo in Zuid Amerika zat met Fr?ɬ© speelde parten).

La Cantina is een braziliaans restootje met vooral s middags een leuke eigenaardigheid. Je gaat gewoon zelf je bord volscheppen in de keuken. De kokkin maakt de nodige plats, doet de nodige uitleg, en verder bedien je jezelf.
Voor geen 15 euro had ik 2 volle borden en drinken (geen cola te verkrijgen trouwens!). En wat heb ik geprobeerd? Wel, ik ken geen traditionele namen meer, maar ik had een nationaal gerecht, rode bonen met spek en worst-stoofpotje, gebakken varkensvlees met veel ajuin, gebakken aardappel met kruiden, stoofpotje van kip met ananas en kokosmelk, gegrilde noedels en wat traditioneel klaargemaakte groentjes.

De sfeer was er leuk, vooral omdat we heel vroeg waren, de inrichting is geslaagd, de prijs valt heel goed mee en de kokkin is vriendelijk :-).
‘s Avonds kan er enkel a la carte gegeten worden, maar voor wie de mogelijkheid heeft, zeker is doen, zo s middags daar gaan eten.

La Cantina is trouwens net om het hoekje van waar vroeger Katie’s Kitchen was.

One Reply to “La Cantina”

Comments are closed.