Zondagochtendmuziekske

Beth Gibbons Beth Gibbons, de getalenteerde, mooie en uitgerust met een hemelse stem frontvrouw van Portishead heeft samen met Rustin Man een hele tijd geleden een soloplaat, Out of Season, gemaakt. Het dromerige, zoete van Portishead heeft ze meegenomen, en mooi gecombineerd met een iets rauwer randje. Ze sleept je mee, nummer na nummer.
Ik heb het geluk gehad van haar aan het werk te zien op Dranouter een aantal jaren geleden, in de grote tent. Weinig volk, dus lekker intiem (in de mate van mogelijk in zo’n tent). Roken als een turk, glas cognac bij de hand en echt contact zoeken met haar publiek… (k heb zelfs ne knuffel van haar gekregen toen ze in de frontstage stond te zingen :-)). Een grote madam, en ik kijk uit naar de nieuwe plaat van Portishead!

Geniet, my babies, geniet….