T is genoeg geweest

K had er genoeg van… Onverzorgd, al 2 weken ni geschoren, haar da naar alle kanten staat en zo’n dingen.

K ben dan maar is naar de kapper geweest…. Eerst wa fotokes bij elkaar gezocht, kleren aangedaan en hup, wijle weg. In tegenstelling tot sommige anderen, vind k naar de kapper gaan wel leuk.

Eerst effe moeten wachten, maar dan! Eerst haartjes wassen, lekkere shampoo, en dan een ijskoude hoofdmassage. K voelde de stress zo meevloeien met het water. Echt ijskoud water, ge zou zeggen, da is toch ni leuk. Awel, het tegendeel is bewezen… Derna ff zo een rooie lamp op mijne kop en gezicht, k weet ni goe voorwa, maar t voelde lekker aan.
En dan beginnen knippen. Effe getwijfeld of k het ni ros of zo zou laten kleuren, maar dat hebben we uiteindelijk wijselijk niet gedaan. Na wa knip en scheerwerk zag het er goe uit. Dan nog is onder t water, alles afspoelen. Kapper gebruikte een lekkere shampoo die naar chocolade rook, dus bon, ongeveer alle zintuigen zijn aan bod geweest. Nog wa massage van de hoofdhuid en amaai k voelde mij goed toen k buitenkwam.

Kleintje, zo is het nen aanrader hoor!

5 Replies to “T is genoeg geweest”

Comments are closed.