(TT) : Hoe zit het in de tuin?

Vrij goed eigenlijk…
Mijn nieuwe sedums zitten al even ver als mijn oudere, ze hebben allemaal al een schoon gevormd hartje. Ik hoop dat ze nu gene vorst op hunne kop gaan krijgen. Ben is benieuwd naar de nieuwe. T zouden spierwitte moeten zijn, en dus geen botergele zoals die da ik vorig jaar had. Dat brengt dus het totaal op 4 soorten. De allom gekende Sedum spectabile ‘Brilliant’, een donkerpaarse variant, waar k geen naam van heb, en 2 witte varianten. Ik hoop dat de nieuwe soort een echte spierwitte is, en zijn witheid behoud als snijbloem. Als t goedloopt kunnen we het sortiment bij mijn nonkel op de kwekerij wa uitbreiden 🙂

Verder zijn de weinige sneeuwklokjes die het spitten en frezen hebben overleefd vollop aan het bloeien in mijn gazonneke. Gazonneke staat er spijtig genoeg maar schraal bij. Tegen het begin van het groeiseizoen nog is wa zaad injecteren en rollen.