Mozart & The Whale

K lig wa ziekskes in mijn bed (duizelingen, tintelende handen en voeten, rare smaken, zo’n dingen.) en heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om filmke te zien. Inge was er van overtuigd dat we samen Mozart & The Whale hadden gezien, en k kan nu met 100% zekerheid zeggen dat het niet zo is. K wou dat het omgekeerd was.

Guys, don’t read on… Girls, please do

Mozart & The Whale is een regelrechte chickflick. Boy met Syndroom van Asperger meets Girl met Syndroom van Asperger. They don’t fit in, except together. Echt een filmke om lekker samen onder een dekentje te bekijken, tegen elkaar aangekropen. Het is geen afgeborsteld Hollywood-filmpje, maar hier een daar is een minor glitch, en dat, gecombineerd met het verhaal, maakt M&TW zo een broos en breekbaar gevoelsfilmpje.
I even cried twice… k ga ni zeggen wanneer, want als jullie de film gaan zien, of al gezien hebben, gaan jullie mij een big sissy vinden :p
(en voor whacker, ik verwacht een comment in die aard van u)

Now go on, rent this movie, find a buddy/lover to watch it, met cola en chocolade eventueel…

In de film komt trouwens dit pareltje voor :

The Polyphonic Spree met Hold me Now.

5 Replies to “Mozart & The Whale”

Comments are closed.