Terug van de Bwards

Mixed feelings, das toch wel het minste dat k kan zeggen.
Leuke mensen gezien, terug gezien etc.

Maar, de Bwards zelf, die vielen wat tegen.

Eerste de technische dingen : Het geluid was rotslecht. Waar wij stonden kon je niks verstaan. Het beeld, de Stew-filmpjes waren TOP, maar de youtube-dingen waren niet verstaanbaar, slecht beeld (en er is dus wel degelijk een maximize-knopje!!)

Dan de Awards : Ruim verdiend : Tales from the crib gun ik helemaal die 2de stek, hell, ik heb er zelf voor gestemd!
Maar Zatte Madamen op 1? Really? Een afkooksel van zattevrienden, een site die posts van andere sites recycleert, die teert op andermans succes. Das ni eens nen blog, da is een portal-voor-marginalen.
Asfaltkonijn had k er wel ergens bij verwacht, en in tegenstelling tot zattemadamen/vrienden, ben k blij voor hun! Een origineel blog-portal met een serieuze crew. (en ze hebben hun witloof meegenomen!!)

Beste nieuwkomer : Flora Fleempaard. Nog nooit van gehoord, maar naar het schijnt heeft ze nice cleavage.

Meest absurde blog : Iets met wisky (wiskey, whisky, wiskhy of toch een van de voorgaande). Ik zag er echt het absurde niet van in. Zeker niet als je weet dat er dingen zijn als analoog, zinloos of appelogen.

Mijn witloof heeft de nodige aandacht gekregen. Ik reken ergens op een gah-ziljon fotos 🙂
Nog cooler is mijn authentiek Kathleen-tshirt!! Eindelijk :d

9 Replies to “Terug van de Bwards”

  1. mja mja vrij kort allemaal. Even rap awards uitdelen met een paar filmpjes tussen en dan iets drinken en terwijl al half buiten gekeken worden. Want ze moesten het restaurant klaarzetten. Volgend jaar dan toch in de vooruit hoop ik 🙂

Comments are closed.