Glijdende latten voor op de sneeuw

Deze morgen mijn ski’s gaan halen. Vrijdag vertrekken we met een ganse bende naar Les Menuires.

Ik had mij voorgenomen om mijzelf K2 Silencers te kopen. Spijtig genoeg is daar iets tussen gekomen.
Mijn keuze was uiteindelijk gevallen op die K2’s omdat ik eigenlijk weinig slechte reviews gelezen had, en omdat ze zowat overeen kwamen met wat ik zocht. Een flexibele ski, die toch beetje vergeeft, twin tip (gewoon omda da uitermate geil is, ni omdat ik achteruit ski), en big fat fronts.

Maar bon, t werden dus huurski’s. Beetje gebabbeld met de verhuurder (Topsport in Lebbeke), en bon, tja, k zei hem dan dat ik eigenlijk die K2’s wilde kopen, ma door omstandigheden etc. En plots zei hij dat hij nog wel iets leuk had liggen.
Et vwala, een paar Atomic M2tron B5i

De Atomics hebben nog een vetter front, 131 in plaats van 113, iets smaller onder de voet, en gaan ook weer iets breder open. Tegelijk hebben ze ook een kleinere radius. Draaien zou dus heel vlot moeten gaan, en volgens de reviews houden ze zich zeer sterk op ijs.

Ik kijk er naar uit!

ge zou denken, na zo nen uitleg, dat ik ne goeie skie-er ben he? Wedden da’k in de eerste 5 meter 2 keer de sneeuw van veel te dicht bij heb gezien….

2 Replies to “Glijdende latten voor op de sneeuw”

  1. Die nemen daar idd nogal rap aan dat ge ne god zijt. Ik heb ooit een nieuw bord meegekregen als huurbord, ?ɬ©?ɬ©n dat ze nog maar net verkochten, en moest daarna mijn bevindingen zeggen. Dan moest ik maar evenveel betalen als een gewoon bord te huren.

Comments are closed.