Blogbeque!

Hij zit erop (nuja, al sinds maandagochtend hoor)!
En t was een geslaagde eerste aflevering. Beetje weinig volk, maar t waren allemaal toffe mensen, dus da valt dik mee :d

Zo leuk van bloggers is beter in het echt te leren kennen. Life, Pimpajoentje, Schuppe, Samme… Het was een leuke bedoening op mijn terras, en voor ge het weet is het donker, en is de BBQ koud, maar het vlees nog niet gebakken :d

Vuur kon spijtig genoeg niet komen door erge rugpijn, maar ik hoop dat ze ondertussen terug in orde is. (Vuur, sorry voor de rare smskes, maar gsm doet ambetant. Heb de uwe vannacht gekregen eindelijk :()

Spydro kon ook niet komen wegens een airco-verkoudheid… Iets te enthousiast geweest met de airco, en zie wa ge dan mist.

Ik ga ervan uit dat Schuppe de fotos wel is online zet, en mja, de volgende keer moet ge maar allemaal komen. Want voor een uitgebreider verslag : What happens on Blogbeque, stays on Blogbeque!

EDIT : En ook Gwendolyn mocht niet komen van haar papa opeens. Een Grote Boze Internet-bijeenkomst, met perverten en weirdo’s en geeks en zo. Tsssssss! Gwendolyn, volgende keer weglopen van huis!

7 Replies to “Blogbeque!”

  1. Hehe ^^

    Vergeet ook Gwendolyn niet die de dag ervoor ineens niet meer mocht van haar ouders 🙂

    Ik kijk al uit naar de volgende editie!

  2. Damn you airco! Normaal mis ik nooit een BBQ dammit! In het vervolg ga ik toch ntone zijn raad moeten opvolgen ivm de regeling van mijn airco :p

  3. Idd zeer spijtig dat ik er niet bij kon zijn. Ik kan mezelf nu wel vervloeken dat ik mij toch niet over de rugpijn heb gezet maar zondag was zelfs mij vijf meter verplaatsen er te veel aan. Graag een volgende keer, hee?

Comments are closed.