Dood-ge-ergerd!

1) Naar den aldi geweest. Alleeja, diene beenhouwer dat aan den Aldi is eigenlijk. Omhooggevallen wijven! ZO fake juwelen, goedkope EN lelijke kleren, LELIJKE schmink, alles erop en eraan. En dan tegen hun buuvrouwen of wha’ever staan afgeven hoe goed da hunne zoon/dochter het toch wel ni doet, beter dan die van Marcelinne van op den hoek en zeker beter dan diene van Paula (maja, diene is aan den drugs he, k zien diene altijd da danscafe daar binnengaan en zo, jaja, daar doen ze wa van drugs zenne maske) Argh! Toen had k al veeeeel zin om heel hard in haren arm of nek te pitsen!
Ma dan begon het pas. 2 chateaubriands. Ma ni diene bovenste he, neeje, diene daaronder is beter, ge ziet da he, diene is malser. Ja kieken, ge ziet da van achter glas, naar mijn weten moet ge da nog altijd voelen en proeven ma bon. Dan 3 varkenshaasjes. Meisje achter de balie pakt 3 varkenshaasjes, en ze heeft ze alledrie moeten wegleggen en andere moeten nemen. Tot het naar Omhooggevallen Trut haar goesting was. En ondertussen maar roddelen en achterklappen.
urgh! ik wou da’k haar echt gepitst had, en op haar enkels gestampt!

2) Ligier, Aixam en consoorten. Brommobielen dus. 45km/u, in het midden van de rijstrook, al het verkeer ophouden. Verbieden die handel. Levensgevaarlijk voor de bestuurder van het onding EN zijn omgeving. Er is een reden waarom wij een rijbewijs moeten halen! Net omdat de weg een gevaarlijke plaats is, omdat je aan regels moet houden etc.
Echt waar poit! 45km/u, hij hield zelf nen tractor op for crying out loud! Reactievermogen 0!

Urhg!

PS : ivm die bromdingen en rijbewijzen en zo. Ik begrijp dat dit een cru standpunt is, ongenuanceerd. Bij deze : mensen met diabetes moeten alle 5 jaar hun rijbewijs vernieuwen (met attesten en zo). Het kan gebeuren dat de toestand van de patient verslechterd waardoor hij/zij een rijverbod krijgt. Mensen met CVS/ME kunnen omwille van hun vermoeidheid een advies krijgen van de dokter om niet langer te rijden. Deze mensen rijden dan ook niet meer.
Iedereen mag voor mij part zijn rijbewijs halen, en iedereen KAN dit ook doen. Indien dit niet lukt, dan zijn er gegronde redenen.
Als ik dan bij iemand die ik ken, lees welke moeite ze moet doen voor dit rijbewijs, dan loop ik over van respect en ontzag. En dan duim ik hard dat dit allemaal in orde komt. Maar met hetzelfde daalt mijn respect voor de gebruikers van brommobielen. De brommobiel is een mogelijkheid voor mensen te laten rijden die beter niet rijden.
De dag dat ik om de een of andere reden mijn rijbewijs kwijt ben, of niet meer mag rijden omwille van medische redenen, dan zal ik mij daar bij neerleggen. En tegen dan hoop ik dat voor uw en mijn veiligheid die bromdingen verboden zijn!

2 Replies to “Dood-ge-ergerd!”

  1. In Holland of Duitsland hebben ze eens crashtests gedaan met die 45-per-uur-monsters (alhoewel niet wettelijk verplicht), en die deden testers met verstomming slaan. De impact van een gewone auto op zo’n krel met een snelheid van 30 tot 50 km/h is dodelijk voor die koekendoos. Geen verstevigingen, geen airbags, niets niks noppes van dat alles.

Comments are closed.