New wheels

Hij is er eindelijk! My set of new wheels…
De polo begon last te krijgen van kleine mankementjes, al nekeer stil vallen en zo. Het werd dus echt hoog tijd.

Sinds vorige week donderdag rijd ik er dus mee rond. Mijn VW Caddy 2009. 1.9TDi 105pk motor, de vaste versie (dus geen zijruiten achteraan, lege kofferruimte etc.)
Op het eerste zicht, heel tof bakske. De afwerking binnen laat wat te wensen over. Ik herken wel elementen uit andere dashboards/interieurs, maar de afwerking is echt m?ɬ®h. Plastic overal, en geen zachte plastic he, neen neen, de harde soort.
Ook een aantal vervelende geluidjes. Je hoort bijvoorbeeld je dieseltank tot vooraan klotsen. Leuk is anders, zeker als je met een volle blaas zit!
En heel vervelend vind ik de staande gaspedaal. Ik kan er maar niet aan wennen.

Verder, topbakske! Ruimte, genoeg vermogen, comfortabele zetels, genoeg opbergvakjes (meer dan mijn Mercedes B-klasse!!).

Nu de Caddy aangekomen is, moet ik spijtig genoeg afscheid nemen van mijn Polo. Ik zou ze dolgraag bijhouden, maar plaatsgebrek dwingt mij anders te beslissen. Dus, iemand interesse in een vrij unieke Polo Derby Club Classic? Met een topinterieur, beetje werk aan de kas (klein stukje inlassen), beetje werk aan de motor (benzinepomp vervangen…)

Let me know 🙂
Foto’s van de Caddy volgen nog!

2 Replies to “New wheels”

Comments are closed.