Hopduvelfeesten

Het is zover! De feesten zijn begonnen πŸ™‚
Gisteravond begon het met Lapaz. Leuk groepje, deeltje gemist, mooie opener. Na Lapaz speelde Zeker Weten. Rootsmuziek gemengd met vlaamse teksten. Hier en daar bewoog al iemand!

De opening op de Markt viel tegen. Ik had al enkele repetities gezien, en die waren leuk, maar op de Markt was het een serieuze tegenvaller. Slecht geluid, dingen die niet overkwamen etc. Ik hoop dat de 2de voorstelling beter was!

Terug op het Smisplein begon Yevgueni. Zowat de topper van de avond. Leuke kleinkunstige muziekjes, leuke teksten, en het plein stond vol.

De teleurstelling van de avond was toch wel Bart Peeters. Niet omwille van de muziek, maar omwille van zijn gedrag. Zondag is er een wereldrecordpoging, en als voorbereiding werd al een deel van het dansje aangeleerd. Middenin de routine kwam Mr Peeters op, en zorgde er vrij arrogant voor dat het podium vrij gemaakt werd. Not funny at all!

Gevolg, we lagen er vroeger in dan gedacht πŸ™‚

Voor vanavond staat onder meer De Mens, Vive La F?ɬℒte en de Trippelfuif op het programma!

Voor dat de feesten begonnen had ik al is een kleine toer gedaan om de voorbereidingen te fotograferen. Resultaat op Flickr!