Korte Rants

Chauffeurs vrezen smalle busbanen
Je zou het hun niet nageven anders. Hier in Asse is het zo dat er een hele resem busbanen zijn. De chauffeurs van de Lijn gebruiken die om normaal rijdende auto’s voorbij te steken, en doen dit op een meestal vrij agressieve manier. Wordt hierbij dan al eens een spiegelke afgereden, so be it. Misschien willen de heren en dames van de Lijn een dubbele rijstrook voor zichzelf?
Bron : Standaard Online

Hongerstakers Elsene stoppen na 87 dagen
Het zal gaan tijd worden. Ik hoop dat die gasten snappen dat iemand (een persoon of regering) op die manier onder druk zetten niet slim is. Net zo min als in kranen klimmen, kerken bezetten etc. Krijg je geen verblijfsvergunning, werkvergunning of OCMW-geld, dan zal daar een goeie reden voor zijn. Live with it! En indien je geen verblijfsvergunning krijgt, ga dan terug. Gebruik een hongerstaking als drukkingsmiddel voor je eisen, weet dan dat je vooral je eigen gezondheid in problemen brengt. En loop achteraf niet de roepen dat het allemaal “barbaren” zijn (dixit Pol Van Camp, woordvoerder van de overblijvende hongerstakers in het Huis van Latijns-Amerika.)
Bron : Standaard Online

66 != 64
Wanneer je ons wakker belt s ochtends vroeg, omdat je het verschil niet kent tussen nr64 en nr66, dan volstaat het niet van te zeggen “et was ekik joengeuh, da was de foute deur” en je dan om te draaien. Een sorry is misschien ook welkom.

2 Replies to “Korte Rants”

Comments are closed.