Boekenbeurs 2008

Donderdag hebben we een bezoekje gebracht aan de boekenbeurs. Ik had op voorhand helemaal geen budget voorzien, zo kon ik mijzelf behoeden van impuls-aankopen zoals 3 jaar geleden (meer dan โ€šร‡ยจ100 aan boeken??).

Het was een rustige dag. Aangekomen rond 1u30, en zonder echt aan te schuiven naar binnen kunnen gaan. Ook binnen geen gedrum of kinderen die je voor de voeten liepen. Alles ging goed, tot we in Zaal3 terecht kwamen. Ik ben een sucker voor kookboeken. Nuja, kookboeken aan 2 euro. Wie kan dat laten liggen.

Ik herinnerde mij de Boekenbeurs als een plaats waar je soms nog kindjes tegenkwam die helemaal opgeslokt waren door hun boek dat ze in een hoek aan het lezen waren.
Deze editie kwam ik zo een Greet tegen! Niks kon haar uit haar concentratie halen. En steevast was het antwoord “Mmm ja bijna nog effe”. Ik denk eigenlijk niet dat ze weet wat ik haar gevraagd heb ๐Ÿ™‚

3 Replies to “Boekenbeurs 2008”

  1. Kom binnenkort uw hart voor kookboeken eens ophalen in mijn crib, hee zeg. Twee plankjes vol! ๐Ÿ˜‰

Comments are closed.