Kittywash PettSpa

Een tijdje geleden heb ik samen met Greet Desmo eens moeten wassen. Lang haar & diarree, ik wens het geen ene kattenliefhebber toe! Het beestje heeft nog schrik van de douche! Jammeren, janken, krabben en blazen, maar het was echt nodig. Gelukkig was hij al iets beter gezind toen we hem droog en warm wreven met zachte handdoeken.

Gisteren zag ik een filmpje over een PettSpa. Een soort van wasmachine voor poezen. Hoe vuil Desmo ook mag zijn, nooit zal ik hem in zoiets steken! Kijk voor jezelf :

6 Replies to “Kittywash PettSpa”

  1. He was not a happy pussy… 🙂
    Ik vind dat geen dierenmishandeling. Dat beestje krijgt een beetje water over zich gespoten en vindt dat niet leuk natuurlijk. Maar als je hem wast in de douche doe je in essentie hetzelfde, alleen is het veel meer sukkelen en duurt het langer door het sukkelen.

    Die machine werkt ook voor honden heb ik al gezien.

    De laatste blogpost van lucie was 2008

  2. Allez Lucie wat zeg jij nu … Nooit zou ik een kat zo’n stresserende overweldigende ervaring aandoen, hij is getraumatiseerd tot en met, als je je kat in het bad wast hou je hem vast en kun je hem op zijn gemak stellen met je aanraking en met je stem, dat is een wereld van verschil met wanneer je hem opsluit in een ijzeren hok waar hij niet uit kan en waar niks of niemand er is om hem te troosten.

Comments are closed.