Van grijze garnalen gesproken…

Onlangs zag ik Forrest Gump nog eens. Lekker onder een donsdeken, genieten van een feel good movie (al pakt het einde mij toch altijd bij de keel..)

En toen moest ik denken aan grijze garnalen. Ik was aan het nadenken over wat ik ermee kon aanvangen, met die kleine beestjes. Hoe het komt dat ik eraan moest denken, zie je hieronder.

”Shrimp is the fruit of the sea. You can barbecue it, boil it, broil it, bake it, sautee it. There’s, um, shrimp kebabs, shrimp creole, shrimp gumbo, pan fried, deep fried, stir fried. There’s pineapple shrimp and lemon shrimp, coconut shrimp, pepper shrimp, shrimp soup, shrimp stew, shrimp salad, shrimp and potatoes, shrimp burger, shrimp sandwich… That’s, that’s about it.” – Benjamin Buford ‘Bubba’ Blue

One Reply to “Van grijze garnalen gesproken…”

Comments are closed.