The A-Team

Vorige week woensdag ging The A-Team in première. Ik was een van de gelukkigen die in Leuven een plaatsje had in de zaal. Nuja, eigenlijk had iedere persoon in de zaal gerust meerdere plaatsen kunnen pakken, er was ruimte…

Na de voorfilmpjes, toen het donker werd, zat ik op het puntje van mijn stoel, klaar om recht te springen bij de “Ta ta ta taaaa…..“. En daar was de eerste teleurstelling…. In de hele film komt het bekende A-Team muziekje niet voor…. Verder is de film heel kort samen te vatten. Good guys nemen Bad guys te grazen. Dat is het…. Inderdaad, een standaard actie-film. Alhoewel.. Verschillende zaken die in The A-Team Movie voorkomen zouden een andere film breken. Maar omdat het The A-Team is, neem je het er bij.

Het beste stuk is trouwens te zien op het hele einde van de aftiteling. Daarin zijn er cameo’s van de oude Face en Murdock.

Kort samengevat is The A-Team Movie een opeenvolging van rare vechtscenes, extreme explosies, vliegen met een tank en andere zaken die een normaal persoon nooit zouden overleven, maar Hannibal, BA, Murdock en Face wel….

Ik geef niet gemakkelijk punten aan een film, maar dit is voor mij een 4/10. Had het een “naamloos” team geweest, zelfs nog minder..

Carolien zat trouwens ook in de zaal, lees hier wat zij er van vond!

3 Replies to “The A-Team”

  1. Ik geef het toch echt een 7/10, ik denk dat je veel te veel het origineel wou en dat wouden ze juist niet met deze film. Het is een goeie filmen boordevol actie en humor met een vleugje en een knipoog naar de oude A-team en zelfs beter dan ik eerst had verwacht.
    Het zalige gevoel dat ik altijd kreeg toen ik naar de A-team keek kwam terug boven.
    Misschien moet je de film eens zien zonder te veel verwachting dan gaat die 4/10 zeker naar 6/10

Comments are closed.