15 dingen die je moet laten vallen om gelukkig te zijn!

…of 5 zaken die je zeker moet doen om gelukkig te zijn, of 7 zaken die je moet gegeten hebben om…, of misschien 85 drankjes die je moet gedronken/gerookt/gesnoven hebben om…, of waarom geen 12 voorwerpen die je anaal moet ingebracht hebben om gelukkig te zijn?

ik kom tegenwoordig te pas en te onpas blogpost/nieuwsartikels tegen die ons wijzen op zaken die je moet gedaan hebben, of zeker niet moet doen om gelukkig te zijn. Alsof gelukkig zijn kan vervat worden in zaken die je moet/niet mag.

Ik heb er 1 ding op te zeggen:”aaaaaaaaaaaaaaaaaargh!!”

Doe gewoon waar jij jezelf goed bij voelt, wat jij voor jezelf belangrijk vindt, wat voor jou het verschil maakt tussen gelukkig en ongelukkig.
En doe je iets dat wettelijk niet mag, dan merk je het wel…

(inspiratie)

One Reply to “15 dingen die je moet laten vallen om gelukkig te zijn!”

Comments are closed.