Twitterlists

Twitter, het micro-blogplatform, ongetwijfeld door jullie allen gekend, is gegroeid van een soortement website met interactie naar een ding dat niet meer weg te denken is uit mijn leven.
Een van de vele nieuwigheden sinds een tijdje is de mogelijkheid van lijstjes te maken (okay, niet zo heel nieuw, maar toch een grote verandering.) In het begin was het een egostreling van jewelste wanneer ik merkte dat ik op zo’n lijstje van een andere tweep terecht was gekomen. Nu, x tijd later, sta ik op ongeveer 56 lijstjes, waaronder een aantal auto-gegenereerde, maar ook een aantal hand-picked. En die laatste, dat is een leuke soort. Het geeft mij een beeld van welk beeld anderen van mij hebben. Wat valt hun aan mij op, hoe zien ze mij op twitter, aan wat linken ze mij?

Een kort overzichtje:

Het is stuk voor stuk een eer om er op te staan.

Het leuke aan twitter is ook dat de negativiteit achter wege gelaten wordt. Je gaat geen lijstje maken van mensen die stinken, onnozel zijn of irritant doen. Die volg je gewoon niet. Enkel de goeie dingen in je twitterstream!

2 Replies to “Twitterlists”

  1. Pingback: Anonymous

Comments are closed.