Rock Wemmel.

Volgens wat ik gehoord heb een flop. En dat vind ik ronduit spijtig!

De Scouts hadden dit magnifieke evenement op poten gezet, spijtig genoeg zat ik vast in t jh met ne verjaardag, anders was ik daar zeker!

Ma wa really twists my panties is dat zelfs met zoveel affiches en flyers, dingen die trouwens ongelooflijk goed opgemaakt waren, er nog geen volk kan getrokken worden.

Heeft het zin nog iets te organiseren in een gemeente als Wemmel. Of moeten we mss gewoon de stekker trekken uit jeugd-activiteiten in Wemmel?

2 Replies to “Rock Wemmel.”

 1. Ik was er (even) en het was inderdaad niet zo’n succes…

  Ik begin er ook mijn twijfels bij te hebben dat een goed georganiseerd evenement in Wemmel geen volk meer kan trekken, maar de verenigingen mogen het in elk geval niet opgeven. Als dat gebeurt wordt Wemmel zeker een slaapgemeente en toch zal iedereen dan blijven zagen dat er niks te doen is of was.

  Ooit zal het wel terug aanslagen, maar ik kan me voorstellen dat het de Scouts wel wat pijn gedaan heeft…

 2. jep het was een slag int gezicht 🙂
  Ik ben zelf leiding van de scouts maar moet wel toegeven dat ik niet heb meegeholpen aan de organisatie ervan. wel wil ik de andere leiding feliciteren met het kleine festival want buiten het aantal volk was het wel een succes. Mss dat de flyering en affiches ophangen iets te laat gebeurd zijn waarbij heel wat volk is afgezakt naar Krotrock maar die 150 man (max) was toch maar pover.
  en dan ede mensen die een gans jaar zagen voor een fuif en dat er niks nemeer te beleven valt en dan gaan ze diene avond liever op caf?ɬ© zitten. Wel de volgende keer dat die mensen zagen zullen zet wel horen van mij 😀
  Enfin nu berekenen wat de schulden zijn en daarna zien we wel of we het volgend jaar nog eens proberen…

Comments are closed.