Soms dringt het hard door….

… dat we hier niet voor altijd zijn.

De beste vriend van mijn grootvader was vorige week gevallen in de schapenstal. Uitgegleden, been gebroken. Opname in het ziekenhuis was nodig.

Een plotse achteruitgang, de kinderen zijn er nog bij geweest, en een uur later was hij niet meer.

Het deed me denken… Op vrij korte tijd is de oudere generatie van de straat waar mijn grootouders wonen er tussenuit gevallen. Een groep mensen die samen dikwijls optrokken is uitgedund, en mijn grootvader/moeder en zijn broer/vrouw schieten nog over…¬† Ik voelde pijn toen ik gisteren bij mijn grootvader was. Het leven gaat door, maar we zullen nooit meer hooi inhalen voor Andr?© zijn schapen en daarna een pintje drinken en de verhalen van vroeger aanhoren.

Mijn grootvader zijn beste vriend is niet meer…
Het ga je goed Andr?©
!