Ik heb geen nood aan sex.

Als je al effe single bent, dan krijg je soms wel eens een opmerking als je wat ambetant loopt. Opmerkingen in die aard van “Tijd dat gij nog nekeer van t grond gaat he”.

Wel, moest dat de oplossing zijn, dan was het leven gemakkelijk.
Maar ik heb geen nood aan one night stands. Ik heb nood aan knuffels, begrip, warme kippevelmomenten samen. En die sex die zal daarna wel komen…

12 Replies to “Ik heb geen nood aan sex.”

 1. Wel, ik ga effe off topic gaan maar ik las gisteren een ander artikel dat tieners liever muziek luisteren dan seks beleven. Moest toen ook is luidop lachen natuurlijk. Een mens heeft inderdaad meer nood aan genegenheid en fysiek contact dan aan het pure dierlijke instinctieve (voila, mooi verwoord, applausje voor mijzelf)

  Artikel kan je hier vinden:
  http://www.hypebot.com/hypebot/2009/02/teens-prefer-music-to-sex-and-have-no-intention-of-paying-for-it.html

 2. Owkay, maar moest heel de wereld dat weten? Of was dit eigenlijk maar naar een paar mensen bedoeld van wie je voorgaande opmerking gekregen hebt?
  Ik wil maar zeggen dat je heel persoonlijke informatie op je blog smijt, maar je moet zelf weten of je daar ok mee bent.

  De laatste blogpost van lucie was ToDo

 3. Blog maar over wat je wil.
  Zonder deze schreeuw had ik niet geweten dat je ‘t lastig had… Sorry

  Opbeurtmoment: denk aan vrijdag! Wie weet krijg je dan ongeveer alles wat je wil!

  De laatste blogpost van Daphn?© was Volle vakantie!

 4. Maar met posts als deze bewijs je wel dat je alles zou doen of uitkramen om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

  faker

 5. Dan vind ik het toch wel grappig dat mensen als Peter, dan nog de moeite doen om te reageren op “posts als deze…”

  Ntone, zo persoonlijk vind ik het niet… Maar ik ben echt veel te veel gewoon… Enfin, jij moet niet van de grond, maar je hebt een relatie nodig…
  Ooit als eens gedacht aan een fif, zo?

Comments are closed.