Spulletjes van Brabantia.

Ik was hiernet aan het afwassen, en terwijl ik mijn pollepel schoonmaakte, bedacht ik hoe gemakkelijk dat dat ging. Ik het er eentje in inox, en eentje van Brabantia uit kunststof. De inoxen heeft zijn beste tijd gehad, en ik moet er verdomd hard op schrobben, terwijl die van Brabantia als niks proper was.

Ook een aantal andere zaken worden verbazingwekkend terug proper. Mijn pureestamper, garde, pastalepel en bakspaan zijn allemaal van de Brabantia ‘Profile’ lijn, en ben ik blij dat ze dat zijn! Voorheen had ik allemaal goedkope Ikea-spulletjes, die deden wat ze moesten doen, maar ongelooflijk snel slijt vertoonden, en moeilijk proper te houden waren.

Een kerstkadootje van Inge’s neefje, en zoveel jaar later er nog plezier van hebben. Thank god for quality!

2 Replies to “Spulletjes van Brabantia.”

  1. @ jaar geleden heb ik een afval emmer gekocht G 23/30 liter nu is voor de tweede maal het deksel stuk. Nou is mijn vraag kan ik een nieuwe deksel bestellen en wat zijn daar de kosten van? bij voorbaad hartelijke dank

Comments are closed.