Ne zoekertjessite!

Sinds mijn begindagen op het grote internet is er 1 bepaalde soort site die ik steevast bezoek. De ene keer echt op zoek, de andere keer gewoon rondklikken. Ik heb het over zoekertjessites. (Wie van jullie direct aan porno dacht mag het gerust laten weten in de comments!)

De allereerste zoekertjessite die ik bekeek was nog in de gloriedagen van AdValvas.be. Crappy layout, traag, basic… Nuja, het internet zoals het was in 1998. Achteraf volgde nog verschillende anderen, kocht en verkocht ik zelf op Ebay.
De laatste 2-3 jaar zweerde ik bij Kapaza. Een handige, overzichtelijke zoekertjessite, snel en degelijk.. tot ze het boeltje daar compleet herwerkt hebben.

Mijn frustratie liep soms hoog op, maar kijk eens aan, de opvolger staat al klaar! Aanbod.be is een simpele, doeltreffende zoekertjessite, die logisch in elkaar zit, mooi gestructureerd is en geen fancy gedoe voorschotelt. Gewoon rechttoe rechtaan rubrieken met onderverdelingen en hop, zoekertjes!

Moest er nu nog een systeem bestaan dat fake/frauduleuze zoekertjes automatisch kan uitfilteren, dan zou het echt wel de max zijn!

Dus, laat die “vernieuwde” kapaza links liggen, zoek voortaan uw dingen op aanbod.be


Deze blogpost is een advertorial, maar ik sta zeker achter het product!

4 Replies to “Ne zoekertjessite!”

Comments are closed.