Mensen denken dat lasagne maken aartsmoeilijk is. Hierbij dus een poepsimpel en lekker receptje.
Lasagne van zalm en broccoli
- 1 broccoli-bloem
- 300gr zalm in sneetjes
- lasagne blaadjes
- bechamelsaus
- kaas (geraspte gruy?®re, emmentaler, gratinkaas)
Reinig je broccoli, en versnij hem in hapklare bloemetjes. Stoom of kook je broccoli tot hij gaar is. Koken doe je in lichtgezouten water. Laat uitlekken.
Leg een laagje broccoli in een ovenschotel. Giet hierover een beetje bechamelsaus (de saus mag de volledige broccoli bedekken. Op de bechamelsaus leg je een sneetje zalm. Bovenop de zalm een blaadje lasagne.
Herhaal deze laagjes tot je broccoli op is. Eindig met een blaadje lasagne, en giet de laatste bechamelsaus over dit blaadje.
Werk af met een laag kaas (gruy?®re, emmentaler, gratinkaas)
Plaats je ovenschotel in de oven, en laat gedurende 20-25 minuutjes op 200¬?C bakken.
Smakelijk!!
Is 2025 minuutjes niet wat veel?
@mama: Dacht ik ook al zo… :o)
De laatste blogpost van AnamCara was Staren
Voor mij zonder zalm graag! Merci 😉
k zal die voor jou eens proberen met kabeljauw of zo 🙂
Morgen van winkel brocoli, zalm, lasagna en de rest meebrengen 🙂